Experimental and Analytical Bakery / Nejlevnější knihy
Experimental and Analytical Bakery

Kód: 15804375

Experimental and Analytical Bakery

Autor Dipiti Sharma

The book is divided into two parts. Part I contains various recipes of bakery and confectionery products and part II contains various analytical methods for the quantification of various constituents of the prepared food and its r ... celý popis

1596


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání
Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Experimental and Analytical Bakery

Nákupem získáte 160 bodů

Anotace knihy

The book is divided into two parts. Part I contains various recipes of bakery and confectionery products and part II contains various analytical methods for the quantification of various constituents of the prepared food and its raw ingredient. The book wi

Parametry knihy

1596

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: