Dictionary of Food and Ingredients / Nejlevnější knihy
Dictionary of Food and Ingredients

Kód: 06223229

Dictionary of Food and Ingredients

Autor Hui, Y. H., Ph.D.

Covering over 1,000 food ingredients and additives, including natural ingredients, FDA-approved artificial ingredients, and compounds used in food processing, this work is organized alphabetically, definitions cover functionality, ... celý popis


Momentálně nedostupné

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Dictionary of Food and Ingredients

Anotace knihy

Covering over 1,000 food ingredients and additives, including natural ingredients, FDA-approved artificial ingredients, and compounds used in food processing, this work is organized alphabetically, definitions cover functionality, chemical properties, and applications, and cross referencing allows readers to follow related and similar ingredients.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: