Crust: From Sourdough, Spelt and Rye Bread to Ciabatta, Bagels and Brioche / Nejlevnější knihy
Crust: From Sourdough, Spelt and Rye Bread to Ciabatta, Bagels and Brioche

Kód: 28456746

Crust: From Sourdough, Spelt and Rye Bread to Ciabatta, Bagels and Brioche

Autor Richard Bertinet

Richard Bertinet's revolutionary and simple approach to breadmaking gives you the confidence to create really exciting recipes at home. He shows us how a good crust is one of the most significant things about all types of great br ... celý popis

802

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Crust: From Sourdough, Spelt and Rye Bread to Ciabatta, Bagels and Brioche

Nákupem získáte 80 bodů

Anotace knihy

Richard Bertinet's revolutionary and simple approach to breadmaking gives you the confidence to create really exciting recipes at home. He shows us how a good crust is one of the most significant things about all types of great bread. To start with, Ri

Parametry knihy

802

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: