Control of Fish Quality 4e / Nejlevnější knihy
Control of Fish Quality 4e

Kód: 04944391

Control of Fish Quality 4e

Autor J. J. Connell

Fish is one of the most highly perishable commodities and the public requires continuous reassurance about its quality. Futhermore, consumer taste is moving to more highly perishable fish products, which require more careful atten ... celý popis

5061


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Control of Fish Quality 4e

Nákupem získáte 506 bodů

Anotace knihy

Fish is one of the most highly perishable commodities and the public requires continuous reassurance about its quality. Futhermore, consumer taste is moving to more highly perishable fish products, which require more careful attention in preparation and storage. The fourth edition of Control of Fish Quality, which is truly international in scope, provides sound and practical advice on all aspects of this subject, from harvesting to retailing. The new fourth edition is a comprehensive revision that takes full account of all new findings and ideas to emerge in the five years since publication of the last edition. Numerous detailed ammendments have been made and this edition includes some entirely new sections.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Economics, finance, business & management Industry & industrial studies Manufacturing industries

5061

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: