Concepts in Wine Chemistry / Nejlevnější knihy
Concepts in Wine Chemistry

Kód: 09525221

Concepts in Wine Chemistry

Autor Yair Margolit

A study of the basic and advanced chemistry behind the practical concepts of winemaking and the biochemist's slant on the question: is wine good for you?

1826


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Concepts in Wine Chemistry

Nákupem získáte 183 bodů

Anotace knihy

A study of the basic and advanced chemistry behind the practical concepts of winemaking and the biochemist's slant on the question: is wine good for you?

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

1826

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: