Coffee / Nejlevnější knihy
Coffee

Kód: 02185598

Coffee

Autor R. J. Clarke

The term 'coffee' comprises not only the consumable beverage obtained by extracting roasted coffee with hot water, but also a whole range of intermediate products starting from the freshly harvested coffee cherries. Green coffee b ... celý popis

3221


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 4-9 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Vzor darovacího poukazu pro tuto knihuVíce informací

Více informací o knize Coffee

Nákupem získáte 322 bodů

Anotace knihy

The term 'coffee' comprises not only the consumable beverage obtained by extracting roasted coffee with hot water, but also a whole range of intermediate products starting from the freshly harvested coffee cherries. Green coffee beans are, however, the main item of international trade (believed second in importance only to oiI), for processing into roasted coffee, instant coffee and other coffee products, prepared for local consumers. The scientific and technical study of coffee in its entirety therefore involves a wide range of scientific disciplines and practical skills. It is evident that green coffee is a natural product of great compositional complexity, and this is even more true for coffee products deriving from the roasting of coffee. The present volume on the chemistry of coffee seeks to provide the re ader with a full and detailed synopsis of present knowledge on the chemical aspects of green, roasted and instant coffee, in a way which has not been attempted before, that is, within the confines of a single volume solely devoted to the subject. Each chapter is directed towards a separate generic group of constituents known to be present, ranging individually over carbohydrate, nitrogenous and lipid components, not forgetting the important aroma components of roasted coffee, nor the water present and its significance, together with groups of other important components.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

3221

Oblíbené z jiného soudku


Můžete nám věřit - jsme držiteli několika prestižních certifikátů dlouhodobé zákaznické spokojenosti.


Osobní odběr Praha, Brno, Ostrava, Olomouc, Plzeň, ČB a 1449 dalších

Copyright ©2008-17 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaMapa stránek


Můj účet: Přihlásit se

Doručení:

Unikátní knihkupectví s nejširší nabídkou knih v Česku. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Nakupte za 899 Kč a
máte doručení zdarma.

Nacházíte se: