Kód: 06676069
This work covers citric acid fermentation methods including recent advances and approaches. The book looks at all aspects of the fermentation process and should be of interest to those working in biotechnology, microbiology and bi ... celý popis
6711 Kč
Dostupnost:
50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.
Nákupem získáte 671 bodů
This work covers citric acid fermentation methods including recent advances and approaches. The book looks at all aspects of the fermentation process and should be of interest to those working in biotechnology, microbiology and biochemistry.
Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Biochemical engineering Biotechnology
6711 Kč
Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších
Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies
Nákupní košík ( prázdný )