Chemistry and Technology of Wines and Liquors / Nejlevnější knihy
Chemistry and Technology of Wines and Liquors

Kód: 11607953

Chemistry and Technology of Wines and Liquors

Autor Karl M. Herstein, Thomas C. Gregory

Post prohibition in the United States brought a renewed interested in the beverage arts. The authors of this book offer wine and spirits making as an art on the level of weaving, pottery and smelting-arts that did not require a gr ... celý popis

905


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Chemistry and Technology of Wines and Liquors

Nákupem získáte 91 bodů

Anotace knihy

Post prohibition in the United States brought a renewed interested in the beverage arts. The authors of this book offer wine and spirits making as an art on the level of weaving, pottery and smelting-arts that did not require a great amount of scientifi

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc Beverages

905

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: