Championship BBQ Secrets for Real Smoked Food / Nejlevnější knihy
Championship BBQ Secrets for Real Smoked Food

Kód: 01298287

Championship BBQ Secrets for Real Smoked Food

Autor Karen Putnam

Slow-smoked foods, or real North American barbecue, are foods cooked low and slow next to a fire, and flavoured with wood smoke. The results are sublime - succulent, finger-lickin' ribs, brisket, salmon and more. Here is the art ... celý popis

522

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Championship BBQ Secrets for Real Smoked Food

Nákupem získáte 52 bodů

Anotace knihy

Slow-smoked foods, or real North American barbecue, are foods cooked low and slow next to a fire, and flavoured with wood smoke. The results are sublime - succulent, finger-lickin' ribs, brisket, salmon and more. Here is the art of slow-smoking in a comprehensive cookbook that will appeal to both novice and experienced outdoor chefs. The revision now includes all new information on competitions that take place throughout North America, plus even more information on creating the perfect balance of flavour blending. The 300+ carefully selected recipes are organized by main ingredient to provide easy access and offer inspiration for the ultimate in smoked foods. The recipes reflect the rich diversity of smoked foods and explain how to smoke everything from ribs and brisket to cheeses and fruit. Some of the tantalizing smoked foods are Stuffed Smoked Tomatoes, Cold-Smoked Fruit Salsa, Apple-Smoked Salmon with Green Grape Sauce and Smoked Flank Steak with Beefy Barbecue Mop. Easy-to-follow instructions and clever techniques for smoking methods are easy for any back garden chef to follow. All the important information is covered, such as: Equipment needed; How and why various types of woods are used; How to build an indirect fire; How to prepare food for smoking; How to use brines, marinades, rub, slathers, bastes, glazes and sauces. With its mouth-watering recipes, this cookbook is a superb guide to this increasingly popular method of back garden cooking.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc Cooking with specific gadgets

522

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: