Bill Jacklin / Nejlevnější knihy
Bill Jacklin

Kód: 09292908

Bill Jacklin

Autor David Elliott, etc.

Hospitality: An Introduction explores many of the general topics common to traditional business and hospitality topics and is unique in that it also explores many different career paths. The goal is to provide a survey approach to ... celý popis

509

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Bill Jacklin

Nákupem získáte 51 bodů

Anotace knihy

Hospitality: An Introduction explores many of the general topics common to traditional business and hospitality topics and is unique in that it also explores many different career paths. The goal is to provide a survey approach to hospitality, while offering the information needed to help students proceed into more advanced courses and readings. Hospitality: An Introduction features instructor resources: test banks, PowerPoint slides, and instructor guides. Hospitality: An Introduction is divided into four distinct sections: Hospitality Industry - gives a broad view that includes a welcome introduction, history, trends, and career realities that every student should understand. Hospitality Companies - explores the corporate/organizational level of the industry from entrepreneurial opportunities to chains, franchising, contract management, and trade associations. Hospitality Operations - identifies the key aspects from a hands-on operational level such as service excellence, leadership, marketing, revenue management and cost control, human resources, legal and ethical issues, and facilities management. Hospitality Career Menu - presents an overview of 20 different hospitality career options, including lodging and food service, event management, private clubs, golf management, casinos, cruise ships, attractions, sports and entertainment centers, bar and beverage management, and more.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině The arts History of art / art & design styles History of art & design styles: from c 1900 -

509

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: