Benders' Dictionary of Nutrition and Food Technology / Nejlevnější knihy
Benders' Dictionary of Nutrition and Food Technology

Kód: 05098290

Benders' Dictionary of Nutrition and Food Technology

Autor D. A. Bender

'This valuable book continues to fulfil the purpose of explaining the technical terms in nutrition and food processing.' Chemistry and Industry 'A dictionary that fills a need and fills it well.' Institute of Meat Bulletin 'The ... celý popis


Momentálně nedostupné

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Benders' Dictionary of Nutrition and Food Technology

Anotace knihy

'This valuable book continues to fulfil the purpose of explaining the technical terms in nutrition and food processing.' Chemistry and Industry 'A dictionary that fills a need and fills it well.' Institute of Meat Bulletin 'The book covers all aspects of food and nutrition science.I use the dictionary on an almost daily basis.' British Nutrition Foundation Nutrition Bulletin The study of food and nutrition covers many disciplines, ranging from agriculture, biology, physics and chemistry to food technology, nutrition and medicine. As research on the links between food and health continues to expand, it is more important than ever that specialists in such areas as food processing and nutrition be familiar with the often unfamiliar terminology that differing disciplines use. This classic book meets that need. It provides succinct, authoritative definitions of over 6100 terms in nutrition and food technology (an increase of 20% from the previous edition). The book also includes nutrient composition data for 340 foods and an appendix with nutrient intake and other useful data. * An essential reference for all involved in food science* Updated eighth edition of this classic book

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Medicine Medicine: general issues Public health & preventive medicine

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: