Art Of Japanese Sword Polishing / Nejlevnější knihy
Art Of Japanese Sword Polishing

Kód: 04816777

Art Of Japanese Sword Polishing

Autor Setsuo Takaiwa, Yoshindo Yoshihara

To understand Japanese sword polishing is to understand the Japanese sword. Down through the years, the great sword connoisseurs in Japan have been sword polishers. A swordsmith can spend a large amount of time forging a classic s ... celý popis

1064


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 10-14 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Art Of Japanese Sword Polishing

Nákupem získáte 106 bodů

Anotace knihy

To understand Japanese sword polishing is to understand the Japanese sword. Down through the years, the great sword connoisseurs in Japan have been sword polishers. A swordsmith can spend a large amount of time forging a classic sword, but refining and bringing out its final shape, color, and texture so that all the details of the steel and hamon (the temper line) are clearly visible is the responsibility of another craftsman-the sword polisher. An experienced polisher can tell immediately by whom a blade was made, so distinctive is each smith's work and so vital is

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Lifestyle, sport & leisure Handicrafts, decorative arts & crafts Decorative wood & metalwork

1064

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: