Very Serious Cookbook: Contra Wildair

Kód: 19546311

Very Serious Cookbook: Contra Wildair

Autor Jeremiah Stone, Fabian von Hauske

The first cookbook by the wunderkind New York chef duo Jeremiah Stone and Fabian von Hauske of Contra and Wildair This is the story of two places beloved by chefs and foodies worldwide - Lower East Side tasting-menu restaurant Con ... celý popis

1040

Původní cena: 1193 Kč

Ušetříte 153 Kč


Očekávaný dotisk
Termín neznámý

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Vzor darovacího poukazu pro tuto knihuVíce informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Very Serious Cookbook: Contra Wildair

Nákupem získáte 104 bodů

Anotace knihy

The first cookbook by the wunderkind New York chef duo Jeremiah Stone and Fabian von Hauske of Contra and Wildair This is the story of two places beloved by chefs and foodies worldwide - Lower East Side tasting-menu restaurant Contra, and its more casual sister, Wildair. The book exudes the spirit of collaboration and exploration that inspires the chefs' passionately seasonal cooking style, boundary-pushing creativity, and love of natural wine. Narratives explore how and why they developed their signature dishes - many of which are ideal for creative home cooks - and are full of their distinctive wit and personality. A Very Serious Cookbook: Contra Wildair includes a foreword by US comedian and wine lover Eric Wareheim; 85 recipes organized into chapters: Always (mainstay, non-seasonal); Sometimes (hyper-seasonal, guest chef collaborations, international travel inspiration); Never (dishes on the menu once, not existent yet, all important); and Pantry. Photos of plated food, the restaurant, its locality, and travel bring the restaurant and its dishes to life. Contra and Wildair have received several Best New Restaurant nods and major acclaim from the New York Times, Saveur, Bon Appetit, and Eater, among many others.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc General cookery & recipes

Na knihu sleva pro
ISIC/ITIC držitele

1040

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno, Ostrava, Olomouc, Plzeň, ČB a 3565 dalších

Copyright ©2008-20 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíMapa stránek


Můj účet: Přihlásit se
Jsme tu pro vás jako obvykle. Zákaznická podpora a doručení zásilek bez omezení.

Nákupní košík ( prázdný )

Nakupte za 1 199 Kč a
máte doručení zdarma.

Nacházíte se: