How to Jug a Hare / Nejlevnější knihy
How to Jug a Hare

Kód: 05260119

How to Jug a Hare

Autor Sarah Rainey

The opening of the Savoy in 1889, with Auguste Escoffier at the helm of its kitchen, rang in the new era of the celebrity chef. Though food is intrinsinc to our very existence, the public's interest was piqued and our pursuit of g ... celý popis


Momentálně nedostupné

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize How to Jug a Hare

Anotace knihy

The opening of the Savoy in 1889, with Auguste Escoffier at the helm of its kitchen, rang in the new era of the celebrity chef. Though food is intrinsinc to our very existence, the public's interest was piqued and our pursuit of gastronomy has been on the rise ever since. Fortunately, The Telegraph has been there to document it. Trawling through the archives, features writer Sarah Rainey, has read through the great and the good as well as the more nostalgic recipes and culinary contemplations. Contributions from literary figures and their kitchens such as A.S. Byatt, sit beautifully alongside the slightly less erudite but equally wonderful entries that are a snapshot into the era they were written. The hidden gems of the past include interviews with 'up-and-coming' chefs including Richard Stein, producing the best of New British Cooking in Padstow, not to mention the flamboyant Egon Ronay extolling the virtues of the 'new' trend of coffee houses. Sometimes preventing hollandaise from splitting when you are sweating in a hot kitchen is just not worth it. So take some time out, sit down and read about what Mary Berry did before Great British Bake Off, how Heston Blumenthal wasn't the first person to make weird flavours of ice cream and the trade tips from the perennially progressive Elizabeth David. With a foreword by best-selling food writer from the Telegraph, this is a collection of all that we love about food from the archives of The Telegraph.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: