Steaming Basics / Nejlevnější knihy
Steaming Basics

Kód: 04229782

Steaming Basics

Autor Orathay Guillamont

Often overlooked, steaming is an easy way to cook healthy meals at home. The versatility of cooking with steam is often overshadowed by its association with low-fat foods and dieting. The recipes in Steaming Basics produce hearty ... celý popis


Momentálně nedostupné

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Steaming Basics

Anotace knihy

Often overlooked, steaming is an easy way to cook healthy meals at home. The versatility of cooking with steam is often overshadowed by its association with low-fat foods and dieting. The recipes in Steaming Basics produce hearty dishes that will satisfy the palates of the most demanding family members. The book covers: Condiments, butters and sauces; Dim sum favourites; Easy vegetables; Stuffed dishes; Light suppers; Dishes in papillotes (a cooking method that involves wrapping meats, fish or vegetables in greased paper); Desserts. The reinvented classics and Asian recipes include: Light tartar sauce; Shrimp dumplings; Asparagus with hollandaise sauce; Salmon and spinach in papillotes; Chinese cabbage rolls; Party dips; Clams with herbed butter; Chicken with soy sauce; Couscous balls; Honey cake; Creme caramel. The My Cooking Class series takes a refreshing approach to learning the art of home cooking. The recipes are presented in complete visual sequences from start to finish, and every ingredient and every step is shown from above in full colour so it's as true to life as possible - just like a real cooking course. Written instructions accompany each recipe, and specialized tasks, such as making homemade pasta, are clearly demonstrated. Variations, notes and glossaries are welcome additions to each class.A" My Cooking Class replicates a professional cooking course and will transform how home cooks learn to prepare dishes and meals. Every ingredient, pot, pan and tool is shown, not just described, making this new visual cookbook format deliciously simple.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc General cookery & recipes

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: