Starving Amidst Too Much & Other IWW Writings on the Food Industry / Nejlevnější knihy
Starving Amidst Too Much & Other IWW Writings on the Food Industry

Kód: 11567431

Starving Amidst Too Much & Other IWW Writings on the Food Industry

Autor T-Bone Slim, L. S. Chumley, Peter Rachleff

This is a book about the irrepressible conflict between the poorly paid workers who actually feed the world and the parasitical multi-billionaire corporate powers that make the rules and graba the profits. Reproduced here are rare ... celý popis


Momentálně nedostupné

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Starving Amidst Too Much & Other IWW Writings on the Food Industry

Anotace knihy

This is a book about the irrepressible conflict between the poorly paid workers who actually feed the world and the parasitical multi-billionaire corporate powers that make the rules and graba the profits. Reproduced here are rare classic documents on the "food question" by four old-time members of the IWW. T-Bone Slim provides a detailed critique of the industry - chockful of penetrating insight and knckout black humor. Organizer L S Chumley portrays the horrid living and working conditions of hotel and restaurant workers circa 1918, stressing the need for workers' direct actoin. Wobbly troubadour Jim Semour, with his inspired saga of "The Dishwasher" reflects on the possibilities of a radically different diet. Jack Sheridan's fascinating 1959 survey of the role of food in ancient and modern civilization, especially in economic development, is also a crash-course in the materialist conception of history at its Wobbly soapboxer best. In his introduction, historian/activist Peter Rachleff traces the history of the food-workers' self-organization, and brings the book up to date with a look at current point-of-production struggles to break the haughty power of an ecocidal agribusiness and the union-busting fast-food chains. Plus a foreword by Carlos Cortez.

Parametry knihy

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: