Snow and Glacier Hydrology / Nejlevnější knihy
Snow and Glacier Hydrology

Kód: 01396660

Snow and Glacier Hydrology

Autor P. Singh

This book provides an updated discussion of some aspects of snow and glacier hydrology, drawing on the results of investigations in recent years in Arctic, Antarctic, Himalayas, Alps, Rocky Mountains, and other mountains of the wo ... celý popis

11390


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 12-15 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Snow and Glacier Hydrology

Nákupem získáte 1139 bodů

Anotace knihy

This book provides an updated discussion of some aspects of snow and glacier hydrology, drawing on the results of investigations in recent years in Arctic, Antarctic, Himalayas, Alps, Rocky Mountains, and other mountains of the world. This book is not meant to be an encyclopaedia in its treatment of snow and glaciers. Nevertheless, it is hoped that the book can serve as a source of reference at the senior undergraduate or beginning graduate level and that it will stimulate further interest and research in this important part of the hydrologic cycle. Audience: The book should be useful to those who are engaged in the practice of agricultural and civil engineering, earth sciences, environmental sciences and engineering, ecosystem management, forest and watershed sciences, and others.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Earth sciences, geography, environment, planning Earth sciences Hydrology & the hydrosphere

11390

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: