Smoking, Curing & Drying / Nejlevnější knihy
Smoking, Curing & Drying

Kód: 05260294

Smoking, Curing & Drying

Autor Turan T. Turan

Everything you need to know to create your own delicious smoked, dried, and cured meats and fish at home, from using traditional techniques. Including more than 50 recipes - from kippers to prosciutto, and salt cod to jerky - this ... celý popis


Momentálně nedostupné

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Smoking, Curing & Drying

Anotace knihy

Everything you need to know to create your own delicious smoked, dried, and cured meats and fish at home, from using traditional techniques. Including more than 50 recipes - from kippers to prosciutto, and salt cod to jerky - this book will enable you to produce high-quality, delicious cured produce at a fraction of shop-bought prices, and with better results. Detailed step-by-step instructions show you how to master the techniques of brining, curing, air-drying, hot and cold smoking - from basic steps through to advanced processes. All types and cuts of meat and fish are included, while expert tips show you how to develop flavor and experiment using different woodchips, herbs, spices and more.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc Preserving & freezing

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: