Reports on Food Safety 2005 / Nejlevnější knihy
Reports on Food Safety 2005

Kód: 01716983

Reports on Food Safety 2005

Autor Peter Brandt

Food monitoring is a tool to recognize and avoid potential risks to consumers. While the states enforce food law primarily through suspicion and risk-based investigations, food monitoring is a system of repeated representative mea ... celý popis

1518


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Reports on Food Safety 2005

Nákupem získáte 152 bodů

Anotace knihy

Food monitoring is a tool to recognize and avoid potential risks to consumers. While the states enforce food law primarily through suspicion and risk-based investigations, food monitoring is a system of repeated representative measurements and evaluations of undesirable substances and contaminants in foods. The food monitoring programme is a joint investigative programme by the German Federal Government and the federal states which is complementary to official food control as carried out by the states. This report provides the results of the analysis in 2005 of more than 5000 samples of 50 foods or food groups of domestic and foreign origin.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

1518

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: