Renewing Salmon Nation,S Food Traditions / Nejlevnější knihy
Renewing Salmon Nation,S Food Traditions

Kód: 04766299

Renewing Salmon Nation,S Food Traditions

Autor Gary Paul Nabhan

Among all the "food nations" of North America--ranging from Clambake Nation to Chile Pepper Nation--Salmon Nation is the richest in mushrooms, berries, wild roots, fish, and shellfish. Native American traditions are at its core, b ... celý popis

307

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Renewing Salmon Nation,S Food Traditions

Nákupem získáte 31 bodů

Anotace knihy

Among all the "food nations" of North America--ranging from Clambake Nation to Chile Pepper Nation--Salmon Nation is the richest in mushrooms, berries, wild roots, fish, and shellfish. Native American traditions are at its core, but other culinary accents--from Spanish to Japanese--have added to the mix. A project of the Renewing Americas Food Traditions (RAFT) consortium, this book describes over 180 species of local plants and animals--many now at risk, others recovering, and all deserving of recognition--that have formed the basis of food traditions in the Pacific Northwest. To identify the traditional foods of Salmon Nation, RAFT brought together farmers, chefs, fisherfolk, food historians, orchardists, ethnobotanists, conservation activists, nutrition educators, and wild foragers in an unprecedented effort to assess the current state of foods unique to the Pacific Northwest. The result is, for the first time ever, a comprehensive list of the foods that have nurtured the cultures of Salmon Nation over the centuries.

Parametry knihy

307

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: