Rendezvous for Dinner / Nejlevnější knihy
Rendezvous for Dinner

Kód: 08860081

Rendezvous for Dinner

Autor Chuck Byers

This guidebook offers helpful tips on tasting and pairing wine with fine cooking. Wine consultant and connoisseur Chuck Byers recently embarked on a cross-country tour to uncover the history and current state of wine and winemakin ... celý popis


Momentálně nedostupné

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Rendezvous for Dinner

Anotace knihy

This guidebook offers helpful tips on tasting and pairing wine with fine cooking. Wine consultant and connoisseur Chuck Byers recently embarked on a cross-country tour to uncover the history and current state of wine and winemaking in Canada. He painstakingly gathered intriguing facts and colorful stories about the industry and shares his experiences with the reader in his own lyrical and charming style. Chuck says, "Wine is synonymous with fine-dining and relaxation." In this book, he matches selected wines with recipes donated by wineries, chefs, restaurants, and Bed & Breakfasts, and he offers us an extensive listing of over 250 wineries and 50 Bed and Breakfasts across Canada. Make wine, food, and relaxation a part of your next rendezvous.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc Beverages

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: