Kód: 00046908
Nově vydaný soubor předkládá na téměř 600 stranách, tradiční i moderní české pokrmy, receptury zahraničních kuchyní a zahrnuje i další receptury např. na přípravu Tatarského bifteku. Dále obsahuje sdělení Hygienické služby a výtah ... celý popis
Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.
Nově vydaný soubor předkládá na téměř 600 stranách, tradiční i moderní české pokrmy, receptury zahraničních kuchyní a zahrnuje i další receptury např. na přípravu Tatarského bifteku. Dále obsahuje sdělení Hygienické služby a výtah z nových legislativních předpisů pro podnikání v pohostinství, platných od roku 2004. Tato publikace je nově doplněna o CD ROM, na kterém naleznete řadu potřebných a užitečných informací určených nejen zkušeným kuchařům, ale i žákům a studentům gastronomických oborů. Jednotlivé rubriky tohoto CD ROMu zahrnují software "Saturnin - RTP", přehled platných hygienických předpisů, rozbory jatečních mas a přehlídku vybraných pokrmů v moderní úpravě.
Zařazení knihy Knihy v češtině Učebnice a odborná literatura Hospodářství a technické vědy Potravinářství a gastronomie
Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších
Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies
Nákupní košík ( prázdný )