Pepper Trail / Nejlevnější knihy
Pepper Trail

Pepper Trail

Autor Jean Andrews

1308

Dostupnost neznámá – Na dotaz Kdy knihu dostanu?
Doručení zdarma

Knihu nedodáme do Vánoc.


DORUČENÍ MŮŽETE OČEKÁVAT

VYZVEDNOUT SI MŮŽETE

Dalších 1145 odběrních míst

Více informací o nákupu knihy

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Vzor darovacího poukazu pro tuto knihuVíce informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Odesláním žádosti souhlasím s Všeobecnými obchodními podmínkami.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Pepper Trail

Nákupem získáte 131 bodů

Anotace knihy

Veteran afficionados and newcomers on the pepper trail will enjoy this stunning expanded version of Jean Andrew's classic Red Hot Peppers, published by Macmillan. Andrews, who has been called "the first lady of chile peppers, " "the godmother of the chile world, " as well as her own registered trademark "The Pepper Lady, " follows the spice trade and early movements of capsicums along the spice roads, through much of Turkey and the Middle East, Africa and Monsoon Asia (India, Nepal, Bhutan, Sri Lanka, Thailand, and Indonesia) plus the Szechuan and Hunan provinces in China and the Silk Route. This latest offering includes previously undiscovered facts, including the etymology of the word "cayenne."The first spice to be used by man, peppers are currently "hot" in Mexico, Guatemala, much of the Caribbean, most of Africa, parts of South America, India, Bhutan, Malaysia, Thailand, Indonesia, southwestern China, the Balkans, the United States -- Louisiana, Texas, and the Southwest -- plus Korea.A chapter on what makes a pepper a pepper includes detailed descriptions and illustrations of twenty-seven separate varieties of the Capsicum, as well as miscellaneous cultivars and detailed directions on working with fresh and dried peppers, including how to choose and use them and how to care for them.The recipes include those of such nationally known chefs as Mark Miller, Reed Clemons, Miguel Rayago, Stephen Pyles, Jon Jividen, Paula Lambert (Mozzarella Company), Robert del Grande, Pat Teepatiganond, Cecilia Chiang, Elmar E. Prambs, Jerry di Vecchio, Paul Prudhomme, Dean Fearing, Amal Naj, Justin Wilson, and John Ash, among many others.

Parametry knihy

1308

Více informací o nákupu knihy

Prolistovat stránky knihy

Žádost o náhled do knihy


Souhlas - Odesláním žádosti souhlasím s Všeobecnými obchodními podmínkami.

Náhled do knihy bohužel není k dispozici

Potřebujete pro rozhodnutí o koupi nahlédnout do stránek knihy? Rádi vám pomůžeme! Zadejte svůj e-mail a jakmile bude náhled do obsahu na stránkách k dispozici, zašleme vám zprávu.

Recenze knihy čtenáři

Napište vlastní recenzi na knihu Pepper Trail


Např. "Doporučuji"




Souhlas - Odesláním recenze souhlasím s Všeobecnými obchodními podmínkami a Pravidly pro psaní recenzí.

dTest zdarma
Aktuální číslo časopisu dTest jako dárek!

Při objednávce knihy obdržíte aktuální výtisk časopisu, který jako jediný na českém trhu provádí nezávislé testy výrobků a služeb.

Chci vědět více

Můžete nám věřit - jsme držiteli několika prestižních certifikátů dlouhodobé zákaznické spokojenosti.


Osobní odběr Praha, Brno, Ostrava, Olomouc, Plzeň, ČB a 1145 dalších

Copyright ©2008-16 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaMapa stránek


Můj účet: Přihlásit se

Doručení:

Unikátní knihkupectví s nejširší nabídkou knih v Česku. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Nakupte za 899 Kč a
máte doručení zdarma.

Nacházíte se: