Molecular Basics / Nejlevnější knihy
Molecular Basics

Kód: 01897208

Molecular Basics

Autor Heiko Antoniewicz

This is the ABC of innovative cuisine. Heiko Antoniewicz describes the fundamentals of molecular cuisine by way of 60 fantastic recipes. For instance: Tomato Sheet with Goat s Milk Cream Cheese, Scallops with Raspberry Vinaigrette ... celý popis


Momentálně nedostupné

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Molecular Basics

Anotace knihy

This is the ABC of innovative cuisine. Heiko Antoniewicz describes the fundamentals of molecular cuisine by way of 60 fantastic recipes. For instance: Tomato Sheet with Goat s Milk Cream Cheese, Scallops with Raspberry Vinaigrette, Woodruff Punch with Berries or Tee Pasta with Pineapple just very few of the wide range of delicious dishes and drinks that can be made.The recipes for spherification, making foams and gels, using thickeners as well as combining these pose no problems for beginners. There are many step-by-step descriptions, the different texturizers are clearly explained and the recipes are given in detail so that success is guaranteed.

Parametry knihy

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: