Milk and Dairy Product Technology / Nejlevnější knihy
Milk and Dairy Product Technology

Kód: 06706495

Milk and Dairy Product Technology

Autor Edgar Spreer

Addressing theoretical and practical issues in dairy technology, this work offers coverage of the basic knowledge and scientific advances in the production of milk and milk-based products. It examines energy supply and electricity ... celý popis

9199


U nakladatele na objednávku
Odesíláme za 17-26 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Milk and Dairy Product Technology

Nákupem získáte 920 bodů

Anotace knihy

Addressing theoretical and practical issues in dairy technology, this work offers coverage of the basic knowledge and scientific advances in the production of milk and milk-based products. It examines energy supply and electricity refrigeration, water and waste-water treatment, cleaning and disinfection, and occupational safety in dairies.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Economics, finance, business & management Industry & industrial studies Industrial relations, health & safety

9199



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: