Mahlbarkeit der Hauptbestandteile des Zements und ihr Einfluss auf den Energieaufwand beim Mahlen und die Zementeigenschaften / Nejlevnější knihy
Mahlbarkeit der Hauptbestandteile des Zements und ihr Einfluss auf den Energieaufwand beim Mahlen und die Zementeigenschaften

Kód: 12656822

Mahlbarkeit der Hauptbestandteile des Zements und ihr Einfluss auf den Energieaufwand beim Mahlen und die Zementeigenschaften

Autor Bernd Schiller, Düsseldorf Forschungsinstitut der Zementindustrie e.V.

Heft 57 der Schriftenreihe der Zementindustrie.


Momentálně nedostupné

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Mahlbarkeit der Hauptbestandteile des Zements und ihr Einfluss auf den Energieaufwand beim Mahlen und die Zementeigenschaften

Anotace knihy

Heft 57 der Schriftenreihe der Zementindustrie.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v němčině Naturwissenschaften, Medizin, Informatik, Technik Technik Luft- und Raumfahrttechnik



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: