Irradiation of Food Commodities: Techniques, Applications, Detection, Legislation, Safety and Consumer Opinion / Nejlevnější knihy
Irradiation of Food Commodities: Techniques, Applications, Detection, Legislation, Safety and Consumer Opinion

Kód: 12496366

Irradiation of Food Commodities: Techniques, Applications, Detection, Legislation, Safety and Consumer Opinion

Autor Ioannis S. Arvanitoyannis

The irradiation of food is a low cost, highly effective method of ensuring food safety, and extending shelf life. Public acceptance of irradiation, despite its benefits, however, has been a significant challenge. Irradiation of Fo ... celý popis

5306


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Irradiation of Food Commodities: Techniques, Applications, Detection, Legislation, Safety and Consumer Opinion

Nákupem získáte 531 bodů

Anotace knihy

The irradiation of food is a low cost, highly effective method of ensuring food safety, and extending shelf life. Public acceptance of irradiation, despite its benefits, however, has been a significant challenge. Irradiation of Food Commodities is the f

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

5306

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: