Introduction to Heat Transfer / Nejlevnější knihy
Introduction to Heat Transfer

Kód: 04506216

Introduction to Heat Transfer

Autor Shu-Hsin Kao, Vedat S. Arpaci, Ahmet Selamet

This text is intended as an introduction to engineering heat transfer. The philosophy of the text is based on the development of an inductive approach to the formulation and solution of applied problems. The formulation and creati ... celý popis


Momentálně nedostupné

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Introduction to Heat Transfer

Anotace knihy

This text is intended as an introduction to engineering heat transfer. The philosophy of the text is based on the development of an inductive approach to the formulation and solution of applied problems. The formulation and creation of computations is stressed from the beginning and throughout the entire text. It explores the principle that heat transfer rests on, but goes beyond, thermodynamics. Every problem in the text begins with the interpretation of the First Law for control volume, in terms of appropriate control volume or system. The majority of the examples worked in the text and the problems left to students are the authors' own invention. *The formulation and creation of computations is stressed from the beginning and throughout the entire text. *Explores the principle that heat transfer rests on, but goes beyond, thermodynamics. *The discussion of every problem in the text begins with the interpretation of the First Law for control volume, in terms of an appropriate control volume or system. *The material presented within the text is more than can be covered within a one-semester class. *Triggers the curiosity of students who are interested in furthering themselves and allows instructors flexibility in the selection of the material. *The concept behind the two key problems of convection is demonstrated within Chapter 2. *The majority of the examples worked in the text and the problems left to students are the authors own invention.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Energy technology & engineering Heat transfer processes



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: