Innovations in Food Processing / Nejlevnější knihy
Innovations in Food Processing

Kód: 04815078

Innovations in Food Processing

Presents a comprehensive review of various technologies to preserve foods, especially those based on nonthermal techniques. This title covers a wide range of methods, including high pressure, pulsed electric fields, and hurdle tec ... celý popis

9199


U nakladatele na objednávku
Odesíláme za 17-26 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Innovations in Food Processing

Nákupem získáte 920 bodů

Anotace knihy

Presents a comprehensive review of various technologies to preserve foods, especially those based on nonthermal techniques. This title covers a wide range of methods, including high pressure, pulsed electric fields, and hurdle technologies. It provides information about the trends in emerging technologies over the years.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

9199

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: