IMPROVING RHEOLOGICAL AND ORGANOLEPTIC QUALITY OF BREAD / Nejlevnější knihy
IMPROVING RHEOLOGICAL AND ORGANOLEPTIC QUALITY OF BREAD

Kód: 06814769

IMPROVING RHEOLOGICAL AND ORGANOLEPTIC QUALITY OF BREAD

Autor Mohamed Fawzy

Dough improvers optimize all aspects of the bread and§give bakers the required tolerance and flexibility§during all stages of the baking process: mixing,§fermentation, baking and shelf life. Improvers also§help bakers to move the ... celý popis

1490


U nakladatele na objednávku
Odesíláme za 3-5 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize IMPROVING RHEOLOGICAL AND ORGANOLEPTIC QUALITY OF BREAD

Nákupem získáte 149 bodů

Anotace knihy

Dough improvers optimize all aspects of the bread and§give bakers the required tolerance and flexibility§during all stages of the baking process: mixing,§fermentation, baking and shelf life. Improvers also§help bakers to move the volume, crumb, crust and§freshness of their breads level. For better acting,§dough improver often consisted of axidizing and§reducing agent. The recent study devoted to increase§dough quality using some natural and chemical§imporvers. The information provided in this book will§be useful to bread makers seeking to develop high§end-use quality products, and to industry as they§select suitable improvers for the wheat flour.

Parametry knihy

1490

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: