Il radicchio rosso di Treviso. La storia, tradizioni e ricette / Nejlevnější knihy
Il radicchio rosso di Treviso. La storia, tradizioni e ricette

Kód: 13304651

Il radicchio rosso di Treviso. La storia, tradizioni e ricette

Autor Paolo Morganti, Chiara Nardo

Un libro dedicato a uno dei prodotti piů rinomati e piů gustosi del panorama agricolo italiano. Si parla del radicchio rosso di Treviso, nelle versioni precoce e tardivo, raccontandone la storia, le caratteristiche organolettiche, ... celý popis


Momentálně nedostupné

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Il radicchio rosso di Treviso. La storia, tradizioni e ricette

Anotace knihy

Un libro dedicato a uno dei prodotti piů rinomati e piů gustosi del panorama agricolo italiano. Si parla del radicchio rosso di Treviso, nelle versioni precoce e tardivo, raccontandone la storia, le caratteristiche organolettiche, l'uso in cucina e le varie notizie e curiositŕ ad esso legate. Conclude la monografia un ricettario di 58 proposte, con cui č possibile cucinare anche le altre varietŕ di radicchi (di Chioggia, di Castefranco Veneto, di Maserŕ e di Verona).

Parametry knihy


Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: