Kód: 00030906
Krémová polévka z hřibů, ryzcový salát, řízky z bedly či houbový dort - to je pozvání na pravou hostinu! Nejdříve však musíme vědět, jak jedlé houby bezpečně poznat. Určování: Přesný popis 100 nejvýznamnějších jedlých hub a jejich ... celý popis
Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.
Krémová polévka z hřibů, ryzcový salát, řízky z bedly či houbový dort - to je pozvání na pravou hostinu! Nejdříve však musíme vědět, jak jedlé houby bezpečně poznat. Určování: Přesný popis 100 nejvýznamnějších jedlých hub a jejich více či méně nebezpečných dvojníků. 231 názorných barevných fotografií. Recepty: Lahodné předpisy na přípravu 75 houbových delikates. Obohatíte si jídelníček novými nápady na polévky, saláty, omáčky, předkrmy i hlavní chody. Jak správně houby konzervovat, sušit či zmrazovat. Tipy pro houbaře: Praktické informace o správném zacházení s houbami, jejich sběru, čištění i zpracování. Přeložil Jiří Váňa.
Zařazení knihy Knihy v češtině Populárně naučná pro dospělé Kuchařky a nápoje Ostatní kuchařky a nápoje
Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších
Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies
Nákupní košík ( prázdný )