Kód: 02393887
Explains how to work with chocolate, from grating and chopping to melting and tempering. In this book, step-by-step sequences reveal the art of making ganache, shaping it into square or spherical truffles, and hand-dipping them fo ... celý popis
266 Kč
Dostupnost:
50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.
Nákupem získáte 27 bodů
Explains how to work with chocolate, from grating and chopping to melting and tempering. In this book, step-by-step sequences reveal the art of making ganache, shaping it into square or spherical truffles, and hand-dipping them for sensational results. It also features helpful tips and photographs.
Zařazení knihy Knihy v angličtině Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc Cookery by ingredient
266 Kč
Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších
Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies
Nákupní košík ( prázdný )