Gums and Stabilisers for the Food Industry 16 / Nejlevnější knihy
Gums and Stabilisers for the Food Industry 16

Kód: 04416370

Gums and Stabilisers for the Food Industry 16

Autor Peter Williams

The book describes the new advances in the science and technology of hydrocolloids which are used in food and related systems. The focus is on the technofunctionality and the biofunctionality of hydrocolloids, giving an appropriat ... celý popis

4801


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Gums and Stabilisers for the Food Industry 16

Nákupem získáte 480 bodů

Anotace knihy

The book describes the new advances in the science and technology of hydrocolloids which are used in food and related systems. The focus is on the technofunctionality and the biofunctionality of hydrocolloids, giving an appropriate emphasis to the manipulative skills of the food scientist and recognising the special part hydrocolloids can play in supporting human health. Gums and Stabilisers for the Food Industry 16 captures the latest research findings of leading scientists which were presented at the Gums and Stabilisers for the Food Industry Conference. The areas covered are: - New hydrocolloid technologies - Hydrocolloids in focus - New hydrocolloid design - Hydrocolloids for health and wellbeing This book will be a useful information source to researchers and other professionals in industry and academia, particularly those involved with food science.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Mathematics & science Chemistry Physical chemistry

4801

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: