Foods for Health in the 21st Century / Nejlevnější knihy
Foods for Health in the 21st Century

Kód: 05084195

Foods for Health in the 21st Century

Autor M. Eric Gershwin

The new century brings challenges and opportunities with an aging population and the rise of food prices and health care costs. Scientific advances are changing the way we approach and define the scientific questions about nutriti ... celý popis

3494

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Foods for Health in the 21st Century

Nákupem získáte 349 bodů

Anotace knihy

The new century brings challenges and opportunities with an aging population and the rise of food prices and health care costs. Scientific advances are changing the way we approach and define the scientific questions about nutrition. We can now develop molecular and genomic approaches to human intervention. There is increased appreciation of the important roles that food and food additives play in human development, especially in the special circumstances of obesity, aging, adolescence, and widespread population migrations. The goal of this volume is to provide a road map for scientific endeavors in this century. Potential international collaborations are outlined, and an analysis of how the evolving global economy will affect the future directions of nutrition and human health is included. Topics specifically emphasized in the book include: Opportunities in foods for health: the role of dairy products, the improvement of dairy products, the role of antioxidants, improving food production, and food safety Opportunities in foods for health and medicine: perspectives in nutrition and human health, creating opportunities to improve human health and nutrition, improving immunity using foods, and human intervention and health improvements using foods in aging, obese, and adolescent populations New and innovative technologies in foods for health: metabolomics and nutritional genomics, development of biomarkers, and macronutrient and gene -- nutrient interactions. Building partnerships: connecting with consumers, university -- industry interactions and intellectual property management, creating international collaborations. NOTE: Annals volumes are available for sale as individual books or as a journal. For information on institutional journal subscriptions, please visit www.blackwellpublishing.com/nyas . ACADEMY MEMBERS: Please contact the New York Academy of Sciences directly to place your order ( www.nyas.org ). Members of the New York Academy of Science receive full-text access to the Annals online and discounts on print volumes. Please visit http://www.nyas.org/MemberCenter/Join.aspx for more information about becoming a member.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Society & social sciences Society & culture: general Cultural studies

3494

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: