Food Hydrocolloids / Nejlevnější knihy
Food Hydrocolloids

Kód: 02253587

Food Hydrocolloids

Autor K. Nishinari, E. Doi

Proceedings of an international conference and industrial exhibition held in Tsukuba, Japan, November 16-20, 1992

1665


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Food Hydrocolloids

Nákupem získáte 167 bodů

Anotace knihy

Proceedings of an international conference and industrial exhibition held in Tsukuba, Japan, November 16-20, 1992

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Mathematics & science Chemistry Physical chemistry

1665

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: