Food, Fermentation, and Micro-organisms / Nejlevnější knihy
Food, Fermentation, and Micro-organisms

Kód: 13573478

Food, Fermentation, and Micro-organisms

Autor Charles W. Bamforth, David J. Cook

Fermentation and the use of micro-organisms is one of the most important aspects of food processing - an industry that is worth billions of US dollars world-wide. Integral to the making of goods ranging from beer and wine to yogur ... celý popis

4899


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Food, Fermentation, and Micro-organisms

Nákupem získáte 490 bodů

Anotace knihy

Fermentation and the use of micro-organisms is one of the most important aspects of food processing - an industry that is worth billions of US dollars world-wide. Integral to the making of goods ranging from beer and wine to yogurt and bread, it is the

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Agriculture & farming

4899

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: