Fermentation & Probiotika / Nejlevnější knihy
Fermentation & Probiotika

Kód: 02908023

Fermentation & Probiotika

Autor Michael Dietz

Fermentieren - eine der ältesten Methoden, Lebensmittel auf natürliche und gesunde Weise haltbar zu machen - ist bei uns nahezu vergessen. Doch zu Unrecht: Die probiotischen, also mit lebenden Milchsäurebakterien versetzten Lebens ... celý popis


Momentálně nedostupné

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Fermentation & Probiotika

Anotace knihy

Fermentieren - eine der ältesten Methoden, Lebensmittel auf natürliche und gesunde Weise haltbar zu machen - ist bei uns nahezu vergessen. Doch zu Unrecht: Die probiotischen, also mit lebenden Milchsäurebakterien versetzten Lebensmittel behalten nicht nur nahezu alle Vitamine, Enzyme und andere Inhaltsstoffe, sie haben auch einen deutlich höheren pH-Wert und wirken so einer Übersäuerung des Körpers entgegen. Nicht umsonst ist die Lebenserwartung in Japan und Korea überdurchschnittlich hoch: Die beiden Völker sind 'Weltmeister' im Fermentieren.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v němčině Ratgeber Essen & Trinken Gesunde

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: