Feierabendküche ohne Reue / Nejlevnější knihy
Feierabendküche ohne Reue

Kód: 01948016

Feierabendküche ohne Reue

Autor Edith Kubiena, Paul Kolp

So funktioniert die Feierabendküche ohne Reue :§· Es gibt jeweils ein ausgewogenes Gericht.§· Alle Speisen enthalten ausreichend Eiweiß; dieses sättigt und regt den Stoffwechsel an.§· Gemüse ist schmackhaft, gesund und ein wichtig ... celý popis

496

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Feierabendküche ohne Reue

Nákupem získáte 50 bodů

Anotace knihy

So funktioniert die Feierabendküche ohne Reue :§· Es gibt jeweils ein ausgewogenes Gericht.§· Alle Speisen enthalten ausreichend Eiweiß; dieses sättigt und regt den Stoffwechsel an.§· Gemüse ist schmackhaft, gesund und ein wichtiger Bestandteil der Saisonalität. §· Auf Kohlenhydrate oder ein Glas Wein muss nicht verzichtet werden; das entspannt und hält vom späteren Heißhunger auf Süßes ab.§· Es werden hochwertige Fette und Öle verwendet, sonst schmeckt s nicht!§· Auf Diät- und Lightprodukte wird völlig verzichtet.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v němčině Ratgeber Essen & Trinken Gesunde

496

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: