Ensuring Safety and Quality in the Production of Beef Volume 1 / Nejlevnější knihy
Ensuring Safety and Quality in the Production of Beef Volume 1

Kód: 13671211

Ensuring Safety and Quality in the Production of Beef Volume 1

Autor James Wells, Gary Acuff, James Dickson

Volume 1 looks at key research trends in ensuring safe beef production, both on the farm and during slaughter. These include current research on pathogens in beef, risk assessment and detection as well as food safety management. ... celý popis

4858


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Ensuring Safety and Quality in the Production of Beef Volume 1

Nákupem získáte 486 bodů

Anotace knihy

Volume 1 looks at key research trends in ensuring safe beef production, both on the farm and during slaughter. These include current research on pathogens in beef, risk assessment and detection as well as food safety management.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Agriculture & farming Animal husbandry

4858

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: