Dining At Delmonico's / Nejlevnější knihy
Dining At Delmonico's

Kód: 04824198

Dining At Delmonico's

Autor Judith Choate, James Canora

The name Delmonico's is synonymous with fine dining. Ever since the establishment--the country's first real restaurant--opened its doors in Manhattan's Financial District in 1837, Delmonico's has been showing Americans just what i ... celý popis

839

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Dining At Delmonico's

Nákupem získáte 84 bodů

Anotace knihy

The name Delmonico's is synonymous with fine dining. Ever since the establishment--the country's first real restaurant--opened its doors in Manhattan's Financial District in 1837, Delmonico's has been showing Americans just what it means to eat well. Delmonico's was where American diners were introduced to some of our most beloved dishes: Lobster a la Newburg, Eggs Benedict, Manhattan Clam Chowder, Baked Alaska. Many were created in Delmonico's kitchen by New York's first star chef, Charles Ranhofer; others were popularized here. And always heading the bill of fare was the Delmonico's Steak--an unbelievably succulent 20-ounce prime rib-eye, grilled to perfection and topped with herbed butter--which remains the gold standard that other steakhouses try to emulate. Delmonico's history is one of "firsts" the first American restaurant to use tablecloths, to offer private dining rooms, to furnish a separate wine list, to admit women diners, and to re-envision haute cuisine for the American palate. That tradition of exquisite food served in a luxurious setting continues to flourish today. Now, "Dining at Delmonico's" invites the home cook into the restaurant's legendary kitchen, providing more than 80 recipes that let you re-create the gastronomic glories of Delmonico's dining room for your own table.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc National & regional cuisine

839

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: