Cuina i cuiners a a Corona d'Arago i Catalunya II / Nejlevnější knihy
Cuina i cuiners a a Corona d'Arago i Catalunya II

Kód: 13416467

Cuina i cuiners a a Corona d'Arago i Catalunya II

Autor Josep García i Fortuny

n el volum anterior es fa un rep?s del que és la figura del cuiner iel que ha representant al llarg de la Hist?ria així com la cuina desde diferents cultures que ens són properes.En aquest volum II ens hem centrat en vuit Mestres ... celý popis

549

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Cuina i cuiners a a Corona d'Arago i Catalunya II

Nákupem získáte 55 bodů

Anotace knihy

n el volum anterior es fa un rep?s del que és la figura del cuiner iel que ha representant al llarg de la Hist?ria així com la cuina desde diferents cultures que ens són properes.En aquest volum II ens hem centrat en vuit Mestres de cuina que enshan precedit i que, a banda de les seves grans habilitats iconeixements culinaris, ens han deixat testimoni de la seva sapi?nciaen escrits i llibres. D'algun d'ells fins a dia d'avui mai se n'haviafet cap mena de divulgació, ni de la seva obra ni de la sevapersonalitat. És a dir, eren uns perfectes desconeguts, no tan solspel públic en general sinó també pels professionals de la restauraciópública i l'hoteleria.Podem copsar els Mestres Teodoro Bardají Mas, Ignasi Dom?nechPuigcercós, Sebasti? Damunt Nincles, Ramón Rabaso Figuerola, JosepRondissoni Battu, Joaquim Sans Miralles Antonio Santacreu Pociello iJoan Vila Gelpí. Cada un d'ells té de per sí una traject?ria pr?pia iindestriable. En el decurs de la lectura hom podr? descobrir dades que son prou interessants -moltes d'in?dites-, i que s'han pogutdocumentar gr?cies a la informació esparsa que hi ha i que l'autor haprocurat. Amb aquesta informació l'autor contribueix a enaltir elsprofessionals esmentats.El volum III i últim reconstrueix la hist?ria culin?ria, especialmentla barcelonina, des del 1885 -any de la creació de l'ArtisticaCulinaria (primer col·lectiu de cuiners)- fins l'any 2008, data de ladesaparició del Montepio Art de Cuiners de Barcelona (l'últimcol·lectiu, en aquest cas mutual).

Parametry knihy

549



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: