Closet of the Eminently Learned Sir Kenelme Digbie, Opened (1669) / Nejlevnější knihy
Closet of the Eminently Learned Sir Kenelme Digbie, Opened (1669)

Kód: 11578446

Closet of the Eminently Learned Sir Kenelme Digbie, Opened (1669)

Autor Kenelm Digby, E. L. Stevenson, Jan Stevenson

Many of the recipes are for drinks, particularly of meads or metheglins, but the culinary material provides a remarkable conspectus of accepted practice among court circles in Restoration England, with extra details supplied from ... celý popis

1262

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Closet of the Eminently Learned Sir Kenelme Digbie, Opened (1669)

Nákupem získáte 126 bodů

Anotace knihy

Many of the recipes are for drinks, particularly of meads or metheglins, but the culinary material provides a remarkable conspectus of accepted practice among court circles in Restoration England, with extra details supplied from Digby's European travels.

Parametry knihy

1262



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: