Charcuterie and French Pork Cookery / Nejlevnější knihy
Charcuterie and French Pork Cookery

Kód: 04312750

Charcuterie and French Pork Cookery

Autor Jane Grigson

A book which can be both enjoyed by the cook and traveller. Provides a wealth of information on the unique history and art of French }charcuterie{. This fascinating guidebook/recipe book was first published in 1969 and has been un ... celý popis

410


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 3-5 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Charcuterie and French Pork Cookery

Nákupem získáte 41 bodů

Anotace knihy

A book which can be both enjoyed by the cook and traveller. Provides a wealth of information on the unique history and art of French }charcuterie{. This fascinating guidebook/recipe book was first published in 1969 and has been unavailable for many years.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc National & regional cuisine

410

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: