Kód: 09535113
Šéfkuchař Martin Svatek vařil v New Yorku diplomatům a odvezl si odtud ponaučení, že jednoduchá česká jídla obstojí i na zahraničních talířích. Nyní představuje českou kuchyni v novém kabátku – nabízí všechno, co se dosud naučil, ... celý popis
Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.
Šéfkuchař Martin Svatek vařil v New Yorku diplomatům a odvezl si odtud ponaučení, že jednoduchá česká jídla obstojí i na zahraničních talířích. Nyní představuje českou kuchyni v novém kabátku – nabízí všechno, co se dosud naučil, a přidává jako hlavní suroviny lásku k vaření a radost z vydařeného jídla. Milovníci pravé české kuchyně odhalí nekonečné možnosti úprav klasiky, mas na kosti, českých ryb, ale také dezertů. Což takhle dát si panenku v sušené šunce, kachní prsa s ostružinami nebo meruňkové knedlíky s vanilkovým tvarohem…
Zařazení knihy Knihy v češtině Populárně naučná pro dospělé Kuchařky a nápoje Národní a regionální kuchařky
Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších
Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies
Nákupní košík ( prázdný )