Carne e foie gras. Tecniche di cottura e design del piatto / Nejlevnější knihy
Carne e foie gras. Tecniche di cottura e design del piatto

Kód: 15677562

Carne e foie gras. Tecniche di cottura e design del piatto

Autor Paolo Cappuccio, E. Bosso

La cucina di Paolo Cappuccio, chef Stella Michelin, potrebbe essere definita contemporary mediterranean, un sapiente mix dei piů sgargianti colori del Sud Italia (Paolo č di origini napoletane), dei piů passionali sapori di mare e ... celý popis


Momentálně nedostupné

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Carne e foie gras. Tecniche di cottura e design del piatto

Anotace knihy

La cucina di Paolo Cappuccio, chef Stella Michelin, potrebbe essere definita contemporary mediterranean, un sapiente mix dei piů sgargianti colori del Sud Italia (Paolo č di origini napoletane), dei piů passionali sapori di mare e di terra e di una giusta dose della piů brillante creativitŕ made in Italy, il tutto "emulsionato" con una tecnica di lungo corso e con una grande professionalitŕ. Il risultato sono piatti in cui lusso e semplicitŕ si fondono e creano suggestioni al palato preziose come gioielli e grintose come un'auto da corsa.

Parametry knihy


Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: