Butchering Poultry, Rabbit, Lamb, Goat, and Pork / Nejlevnější knihy
Butchering Poultry, Rabbit, Lamb, Goat, and Pork

Kód: 02088956

Butchering Poultry, Rabbit, Lamb, Goat, and Pork

Autor Adam Danforth

More and more people are deciding to raise small animals for meat. This is the book that shows exactly how to handle the slaughter and butchering of small livestock in a humane and sustainable way. With step-by-step photographs of ... celý popis

731


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 9-13 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Butchering Poultry, Rabbit, Lamb, Goat, and Pork

Nákupem získáte 73 bodů

Anotace knihy

More and more people are deciding to raise small animals for meat. This is the book that shows exactly how to handle the slaughter and butchering of small livestock in a humane and sustainable way. With step-by-step photographs of the farm to table process, it is destined to be the bible on the topic. It begins with general information about food safety, freezing and packaging, tools and equipment, butchering methods, and pre-slaughter conditions before moving into the specifics of slaughtering and butchering each type of smaller animal - chicken and other poultry, rabbits, sheep, pigs, and goats. It includes detailed descriptions of specialty cuts and how to make them.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Agriculture & farming Animal husbandry

731

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: