Biochemistry Applied to Beer Brewing - General Chemistry of the Raw Materials of Malting and Brewing / Nejlevnější knihy
Biochemistry Applied to Beer Brewing - General Chemistry of the Raw Materials of Malting and Brewing

Kód: 12152076

Biochemistry Applied to Beer Brewing - General Chemistry of the Raw Materials of Malting and Brewing

Autor R. H. Hopkins

A comprehensive and informative look at the general chemistry of the raw materials of brewing and malting, providing a fascinating read for anyone with an interest in the subject.

880


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Biochemistry Applied to Beer Brewing - General Chemistry of the Raw Materials of Malting and Brewing

Nákupem získáte 88 bodů

Anotace knihy

A comprehensive and informative look at the general chemistry of the raw materials of brewing and malting, providing a fascinating read for anyone with an interest in the subject.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc General cookery & recipes

880

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: