Anamin Asi Tandirin Basi / Nejlevnější knihy
Anamin Asi Tandirin Basi

Kód: 13465991

Anamin Asi Tandirin Basi

Autor Mejgan Ücer

Türk mutfak kültürüyle ilgili olarak son yillarda büyük bir yayin patlamasi yasaniyor. Türk yemekleri dünyanin dört bir yaninda tanitiliyor, arastiriliyor ve begeni kazaniyor. Bu calismalar icinde en kalici ve etkili olanlar ise t ... celý popis

936

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Anamin Asi Tandirin Basi

Nákupem získáte 94 bodů

Anotace knihy

Türk mutfak kültürüyle ilgili olarak son yillarda büyük bir yayin patlamasi yasaniyor. Türk yemekleri dünyanin dört bir yaninda tanitiliyor, arastiriliyor ve begeni kazaniyor. Bu calismalar icinde en kalici ve etkili olanlar ise tarih baglantili arastirmalar, konuyla ilgili eski ve temel metinlerin yayimlanmasi, bölge ya da il hatta ilce monografilerinin hazirlanmasi ve dünya capinda gerceklestirilen tanitim etkinlikleridir. Birbiriyle baglanti ve birbirini etkileyen bu calismalar icinde il monografileri büyük bir yer tutuyor. Türkiyenin büyük illerinden biri olan Sivas da mutfak kültürü bakimindan dikkate deger özellikler arz etmektedir. Sivas Kitapliginin dördüncü kitabi olarak yayimlanan Anamin Asi Tandirin Basi, il merkezi ve ilcelerle birlikte cesitli tarihlerde buraya yerlesmis Rumeli ve Kafkasya göcmenleri de göz önünde tutularak, konusuna hakim bir arastirmacinin uzun yillara yayilan gayretleriyle hazirlanmis büyük ve kapsamli bir monografidir. Calisma, yalnizca yemek tarifleri üzerinde yogunlasmiyor, mutfak kültürüyle etnografik tespitler, inanc, gelenek ve sözlü kültür degerlerinin derlenmesi bakimindan da hazine degerini tasiyor. Bu acidan bakilirsa, yalnizca mutfak kültürü üzerinde calisanlarin degil, ayni zamanda kültür tarihi arastirmacilarinin, dilcilerin ve toplumsal tarihle ugrasanlarin da basvurabilecegi bir kaynak eser konumunu kazaniyor.

Parametry knihy

936



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: