Alex Cox's Introduction to Film / Nejlevnější knihy
Alex Cox's Introduction to Film

Kód: 09538439

Alex Cox's Introduction to Film

Autor Alex Cox

Emerging filmmakers need to know the basics of their art form: the language of the camera, and lenses, the different crew roles, the formats, the aspect ratios. They also need to know some bare-bones theory: what an auteur is, wha ... celý popis

771

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Alex Cox's Introduction to Film

Nákupem získáte 77 bodů

Anotace knihy

Emerging filmmakers need to know the basics of their art form: the language of the camera, and lenses, the different crew roles, the formats, the aspect ratios. They also need to know some bare-bones theory: what an auteur is, what montage is, what genres are. Most important, all filmmakers require serious grounding in film.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině The arts Film, TV & radio Films, cinema

771

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: